Outlet centar u Njemačkoj
EOC Euregio Outlet centar Ochtrup

Kada EOC Euregio Outlet centar u Ochtrup je relativno mala outlet centra. Kao što možete vidjeti na web stranici Centra, međutim, produljenje centra je planirano. Područje Izložba će biti 11.500 metara kvadratnih. Budite prisutni, utičnicu trgovinama različitih marki u EOC Euregio Outlet centra Ochtrup pronaći ovo su Mexx, Tom tailer, Dockers i levis. Tijekom tjedna možete shop zwischen 10,00 und 19,00 sat, u subotu, trgovine u blizini sat vremena ranije.

Outlet Wolfsburg

Wolfsburg Designer Outlet je izravno pristupiti iz A39. Pribl. 50 trgovina različitih proizvođača čekaju u centra za posjetitelje, za koje ima 500 parkirnih mjesta na raspolaganju. Između ostalog, održali proizvođača kao što su benzin, Cinque, Calvina Kleina, a priori, Lacoste, Nike galeb i trgovina u centru koji se nalazi u blizini centra grada Wolfsburg. Otvaranje vremena su iu tjednu, a subotom 10 - 19 sat. Povremeno, nedjelja shopping, organizirao na datum koji možete dobiti informacije na web stranicama Centra.

Outlet Zweibrucken

U Zweibruecken Designer Outlet oko 100 proizvođača su zastupljeni, uključujući i renomirani proizvođačima odjeće, kao što su Calvin Klein, Bruno Banani, Burberry, Ralph Lauren, Wrangler i još mnogo toga. Ipak okreće u Zweibruecken Outlet Center ne samo o odjeći, i električne opreme proizvođača kao što su Tefal, Krups a Rowenta, proizvođač čokolade Lindt i loden specijaliziranim trgovinama zabavljati u Zweibrucken Center. Dva mosta nalazi oko 40 km od Saarbruecken, 10 km od Homburgu i 55 milja od Kaiserslautern.

Metzingen Outlet

Metzingen se nalazi jugoistočno od Stuttgarta. Dobar pristup u grad, koji broji oko 22.000 stanovnika, također u Tübingenu, Reutlingen, Ulm i drugim gradovima u regiji. Metzingen Outlet Centar ne pruža samo po sebi, nego je poznat i kao izlaz iz ovoga grada i za dobar razlog, su se naselili u grad, ali mnogi poslovnice tvornici. Između ostalog, naći ćete tvornica poslovnicama Hugo Boss, Escada, Miss Sixty, Joop!, Puma, levis i još mnogo toga.

Outlet Wertheim

U Main-Tauber okruga nalazi se gradić Wertheim, koji ima oko 24.000 stanovnika. Ovdje se također nalazi jedan outlet je Wertheim selo. Slivno područje centra uključuju Frankfurtu, otprilike 90 kilometara, Würzburg, oko 40 kilometara, a Aschaffenburg, Schweinfurt i brojnim manjim mjestima u tom području. Wertheim Village nudi brojne utičnicu trgovinama, uključujući i globalni brandovi kao što su Aigner, Versace, i fosilnih Roeckel. Trgovine ovdje su posjetitelji od ponedjeljka do subote od 10 bis 20 sat sat u večernjim satima otvorena.

Outlet Ingolstadt

Marke kao što je Bogner, Calvin Klein, Huber Hall, Jette, Tommy Hilfiger, Oilily i još mnogo toga su na izlazu iz bavarske grada zastupljena na Dunavu. Ne samo da može samostalno, u Ingolstadtu Ingolstadtu selo uhvatiti pogled, čak i za stanovnike Münchena, Regensburg i svibanj čak i biti vrijedan izleta. Ovdje također možete dućan na svim otvaranju dane do 20 sat. Otvori nedjeljom trenutno ne dobijete najnovije informacije, ali se može s vremena na vrijeme čak i pogledati na web stranici Ingolstadtu selo.

Outlet Wustermark

Također na sjeveru istočno od republike možete pronaći outlet centra, koji kombinira višestruke marke trgovine pod jednim krovom. Govorimo ovdje B5 Designer Outlet, koji se mogu naći u gradu Brandenburgu Wustermark. Ovdje možete pronaći različite trgovine, na primjer, marke i dizajneri kao što su Adidas, Huber Hall, Daniel Hechter, Mustang, Jednorog i još mnogo toga. Kupci koji bi im put u utičnicu trgovinama u Wustermark može računati na obje, kao i 1.200 parkirališnih mjesta na mogućnost naknade za nadzor djece u zemlji neka djeca. Wustermark se postiže, između ostalog, u Berlinu, oko 30 km, Potsdam i, što je otprilike na istoj udaljenosti do relativno brzo.